Minipelgrimage

met muzikaal verhaal in Leusden

N

Wanneer: 4 september 2021

N

Tijd: 13.00-17.00 uur

N

Kosten: € 25,- minipelgrimage en vertelvoorstelling

alleen voorstelling is ook mogelijk: € 15,-

N

Vertrek: om 13 uur: Restaurant Bavoort, Treekerweg 28, 3832 GX Leusden

Wandelen via landgoed den Treek naar de Dorpskerk in Leusden-Zuid.

N

Info/ boekingen: sprotteanette@gmail.com / avdharst@verhalenonderweg.nl

Opgave en informatie voor 4 augustus 2021

N

Begeleiding: Cocky Fortuin-van der Spek en Anette Sprotte

N

Vertelvoorstelling: Aat van der Harst verteller en Marianne van Post, zang met gitaar

N

Buiten en binnen met in achtneming van corona regels

“De mini-pelgrimage en de vertelvoorstelling bieden ruimte om je eigen levensverhaal te bezien in het licht van de thema’s van een pelgrimsreis”

Tijdens de minipelgrimage verken je in stilte en verhalend de pelgrimsthema’s als: gehoor geven aan een oproep, wegwijzers op je pad, omgaan met tegenslag, onverwachte gebeurtenissen, ontmoeting met reisgenoten en de inspiratie van heilige plaatsen. Een bijzondere halteplaats tijdens deze tocht is de vertelvoorstelling “Ontmoetingen onderweg”, daarin vertelt Aat van der Harst uit eigen ervaring over zijn pelgrimstocht en wat deze met hem als pelgrim heeft gedaan. Marianne van Post zorgt met zang en gitaar voor de muzikale omlijsting. Wij vervolgen de mini-pelgrimage waarin je vertellend, luisterend en wandelend ontdekt op welke wijze de pelgrimstocht raakt aan jouw levensweg.

Programma:

13.00 uur: Start minipelgrimage bij Restaurant Bavoort te Leusden.
15.00 uur: Muzikale vertelvoorstelling Ontmoetingen Onderweg, in de Dorpskerk te Leusden-Zuid. Hier is koffie en thee; ook hier houden we de afstand van anderhalve meter aan.
16.00 uur: Vervolg minipelgrimage met ruimte voor responsies op de voorstelling
17.00 uur:  Afsluiting wandeling bij startpunt in Den Treek

Let op: Ditzelfde programma is bij de 7evende hemel nu ook al te boeken voor uw kerkelijke gemeente of organisatie en kan in Leusden plaatsvinden, maar ook in overleg bij u in de buurt in het hele land.

Aat van der Harst vertelt in de voorstelling Ontmoetingen Onderweg over pelgrimeren. Marianne van Post zorgt met zang en gitaar voor de muzikale omlijsting