7evende hemel

Geloof in beweging - Spiritualiteit die aardt - Verhalen die boeien

Over ons

Stichting de 7evende Hemel bestaat uit een aantal medewerkers en een bestuur. De medewerkers zijn geschoold in de theologie en in agogisch en pedagogisch werk. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in kunstzinnige disciplines zoals drama, theater, dans, storytelling, clownerie en muziek.

Ze hebben ervaring in het geven van onderwijs, cursussen en trainingen. Daarnaast werken enkelen van hen als regisseur, choreograaf, verhalenverteller of acteur.

Het bestuur ondersteunt de medewerkers in hun creatieve aanbod, promotie en samenwerking en helpt bij de verdere ontwikkeling en groei van het netwerk.

Met bibliodrama, bibliodans, biblioclown en vertelkunst willen wij mensen ondersteunen in hun zoektocht naar zin en betekenis voor hun persoonlijke, sociale en maatschappelijke leven. Dat doen wij door middel van workshops en voorstellingen.

Daarnaast trainen wij mensen uit kerken en levensbeschouwelijke instellingen in het werken met onze werkvormen. We laten ons inspireren door verhalen en riten uit de brede, oecumenisch-christelijke traditie. En we staan open voor de wijsheid die in andere religieuze tradities wordt doorgegeven.

Bestuur

  • Jasja Nottelman (voorzitter)
  • Anette Sprotte (vice-voorzitter)
  • Anton Stegeman (secretaris)
  • Jeannette van Andel (penningmeester)
  • Bas van den Berg (medewerker)
  • Cocky Fortuin – van der Spek (medewerker)

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Vriend van de 7evende Hemel worden?

Als je de 7evende Hemel wilt steunen kun je je voor 25 € of meer (per jaar) aansluiten bij de vrienden van de 7evende Hemel. Je krijgt dan de nieuwsbrieven, die je op de hoogte houden van alle activiteiten, nieuwe trainingen en workshops. Bovendien krijgen vrienden reductie op de tweejaarlijkse Open Dag.

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.

Ik wil vriend worden

1 + 11 =

Stichting de 7evende hemel
Email: info@7evendehemel.nl
Tel: 06 150 226 47

KvK: 30209525
Bank: NL73 TRIO 0379 2638 74

Cookie beleid

Contact voor vragen, administratie en nieuwsbrief
p/a Anton Stegeman
E-mail: info@7evendehemel.nl