7evende hemel

Geloof in beweging - Spiritualiteit die aardt - Verhalen die boeien

Op maat

Je hebt een specifieke vraag rond de toerusting van een kerkelijke gemeente of maatschappelijke organisatie. Het huidige aanbod van trainingen en workshops vanuit de 7evende Hemel sluit daar niet direct op aan, maar je hebt wel het gevoel dat wij met onze creatieve expertise iets voor jouw groep of kerk zouden kunnen betekenen, neem dan gerust contact op met Riëtte Beurmanjer.

Contact opnemen - Op Maat

2 + 1 =

Bibliodrama op maat

een spannende en speelse manier om religieuze verhalen te onderzoeken en nieuwe betekenissen te ontdekkenin een rol die je op je neemt. In het samenspel wordt plotseling een nieuw spoor zichtbaar, je komt op adem. Laat je meenemen in de zoektocht naar zin, een tocht die je samen onderneemt.

Bibliodans op maat

in beweging komen, warm worden, je adem voelen, je lichaam op een beweeglijke manier ontvankelijk maken voor een verhaal of thema en dan in dans uitdrukken wat het in je oproept. Bibliodans is een manier van je bezinnen, vieren en heel worden waarin lichaam, gevoel en intuïtief denken samen komen.

Verhalen en verbeelden op maat

heb je jezelf wel eens horen vertellen? Je eigen stem een verhaal zien schilderen, zodat mensen geboeid raken en mee gaan in het verhaal? Ontdek de de eigenzinnige kracht van verhalen en verbeelden. Zo kom je op verhaal.

Stichting de 7evende hemel
Email: info@7evendehemel.nl
Tel: 06 150 226 47

KvK: 30209525
Bank: NL73 TRIO 0379 2638 74

Cookie beleid

Contact voor vragen, administratie en nieuwsbrief
p/a Anton Stegeman
E-mail: info@7evendehemel.nl