Reisleider: Cocky Fortuin-van der Spek en Aat van der Harst

Datum voor een kennismaking: Zaterdag 6 oktober 2018 van 10 tot 15 uur in de stad Utrecht. Verzamelen bij de stationspiano op station Utrecht CS

Informatie en aanmelding: www.verhalenonderweg.nl; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; telefoon: 033-494.3696

 

Stadspelgrimage

 

Soms word je opgeroepen om op reis te gaan. Je kunt de oproep negeren, maar je kunt hem ook volgen. Dan begint een onzekere reis. Onderweg zijn er kathedralen, herbergen en verschillende landschappen en stadswijken waar je doorheen trekt. Je ontmoet reisgenoten met wie je kort en soms langer oploopt. Soms versla je samen draken onderweg. De reis brengt de reiziger dichter bij zichzelf en brengt vaak een religieuze of spirituele verdieping teweeg.

 

Met uw groep maakt u een minipelgrimage door de stad met thema’s van de reis. Diverse pelgrimsthema’s en inspirerende teksten komen onderweg langs.

 

We beiden deze pelgrimage in de stad (of de natuur) aan voor groepen, kerkelijke- of andere gemeenschappen op aanvraag.


Aat van der Harst liep naar Santiago de Compostella en Rome, schreef Wandel je wijzer, werkt voor Stichting de 7evende Hemel en heeft een radioprogramma vol verhalen.

Volg ons

Facebook Image